Csak nekem nem adott érzéstelenítőt a fogorvos?
Orvosfüggő illetve fogfüggő. Van amelyik teljes fájdalommentességre megy, ő mindenhez ad kb, még a fogkőleszedéshez id ad pl zselét, sprayt, de van amelyik nem csak ahhoz aminél tényleg lehet fájdalom. Elvileg a töméshez nem is kell, kivéve ha gyulladt és esélyes hogy gyökérkezelés lesz amint meglátja a belseje, viszont simában jobb ha nem ad, mert ha fáj akkor az jelez valamit, nem otthon derül ki amikor kiment a hatása.
Én pl töméshez is kaptam mindig, bár nem tudom miért de fogkőleszedéshez semmit.
Nekem egy egész fecskendő lidocaint injekciót belém nyomott, azt se éreztem volna ha kalapáccsal kiüti a fogam (tömés), kivéve egyet ahol kevesebbet kellett adnia, hát a fúrás csodálatos volt, azt nem értem te még hogy élsz?
Amúgy ha SZTK-s smián kinézem, ha magán akkor próbáld meg megkérni max fizetsz mint a katonatiszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!