Van különbség nőgyógyász és nőgyógyász nő között?
Az egyik férfi, a másik nő.
Ezenkívül semmi. Minden más egyénfüggő. Egy nőnemű nőgyógyász is lehet durvább, és egy férfi is lehet óvatosabb. Ugyanígy fordítva is.
mindkettő tud tapintatos lenni, és mindkettő tud tapintatlan lenni :( :(
Kérdezd meg Édesanyádat, Ő kihez jár.
Vagy ismerőst, barátot.
Na meg attól is függ sokszor(tapasztalat) ki milyen lábbal kel :(
volt akiért tüzbe tettem volna kezem, és egyszer csak olyan bunkó, tapintatlan állat volt, hogy életbe többet sem megyek hozzá :(
ez van!
Csak az orvos neme más,egyik férfi,a másik meg nő.
Mindenki eldöntheti ki előtt könnyebb levetkőzni,ki előtt könnyebb picit ellazulnia.Én szégyenlős vagyok,ha tehetem női orvoshoz járok,persze az orvos után néztem mindig nem volt elég csak annyi hogy nő legyen.
Más még csak férfihez szeretné menni
Szakmailag nincs. Emberileg már lehet, hisz van kedves orvos és van kevésbé kedves orvos.
Találkoztam már kedves, empatikus női nőgyógyásszal és durvával is "ennek nem szabad fájnia" és szintén óvatos, kedves férfi nőgyógyásszal és olyannal is aki csak a munkáját végezte és az ember nem érdekelte...
A nőnél sokan kevésbé feszengenek de szerintem a férfi is annyit látott már hogy nem tudnád meglepni, neki ez munka.
Nekem férfi orvosom van de kedves, laza, akárhányszor megyek elbeszélgetünk az öltözködésemről (ilyen goth/rocker ruhákban járok ő meg nem tud sokat a témáról szóval mindig van valami kérdése :D ).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!