Plazmaadás káros lehet?
Igaz, hogy a tűket, meg csöveket ki cserélik, de a vérünk ugyanabba a gépben megy végig! Nem egészségtelen ez?
!
Minden eszköz egyszer használatos. A véred nem érintkezik a géppel, csak közvetve a csöveken keresztül. Ha az előző beteg vére ott maradna a gépben, akkor nagy valószínűséggel majdnem minden donor halott lenne.
Egyébként én már jópárszor voltam, és semmi bajom tőle.
Nekem olyanokat mondtak hogy a visszafolyó vér sűrű és vérrögöt okozhat (most hogy el akarom kezdeni hirtelen minden ismerősöm szakértő lett és jószándékkal le akar beszélni csak sajnos mivel a fizum szószerint a semmit közelíti így a jószándékon nem tudom megvenni azt amit a plazmázásért kapott pénzért a "nem tudom, keress mást" meg nem alternatíva).
A plazmaadóknál megkérdeztem az orvost aki az alkalmasságit csinálja, mondta hogy ha bármi van levétel alatt a gép azonnal jelez, minden egyszer használatos, hetente ők se ajánlják hogy megszakítás nélkülj menj, havonta egy hetet érdemes kihagyni a biztonság kedvéért meg utána sok fehérjét enni, ja és ha lány vagy menszesz alatt legalább az erős napokon ne menj, mondták ha azon a héten kihagyod meg is van az ajánlott pihenő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!