Iza0531 kérdése:
Az érdekelne, hogy a kullancs bejuthat a bőr alá egyáltalán? A bőrben megszívja magát, de megy bennebb is? Mármint a húsba, vérbe?
Figyelt kérdés
Disznózsírt tettünk rá és leragasztottuk, utána pedig eltünt, sem ragtapaszon nem maradt sem a bőr felületén.2016. nov. 15. 13:55
1/3 anonim válasza:
Igen, berágja magát, és az ereidben felutazik az agyadba, amit elkezd felfalni, azért kérdezel ilyeneket, meg kensz disznózsírt a kullancsra meg ragasztgatod, mert már több tucat rágja az agyad.
2/3 AwfulFLo válasza:
Hát sztem menj el orvoshoz vagy valami , ez elég furcsa dolog ,de sztem nem ment be ,úgy olvastam ,h megszívja magát és kijön ,habár én nem vok ebbe jártas mert bennem nem volt még kulancs
3/3 anonim válasza:
Nem megy beljebb, mert ő is lélegzik, méghozzá a potrohán át, tehát ha nincs kint a feneke akkor megfullad.
Szerintem nem kullancs volt.
(Egyébként meg ne kenegessetek semmilyen parazitát disznózsírral. Ez a legnagyobb butaság amit csinálhattok!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!