Mentőtisztnek milyen pulzoximéterre van szüksége? Illetve, most még csak harmadéves, de gondolom nem árt előre megvenni egy jobbat, amit suli után is tudna használni (közép ár kategóriába).
Figyelt kérdés
Én a "Pulzoximéter CMS 50E" néztem ki, szerintetek ez jó, vagy van kifejezetten Mentőtisztek számára hasznosabb is?
Köszönöm a válaszokat előre is! :)
2016. nov. 15. 07:23
1/3 anonim válasza:
Olyan szempontból nem tudok nyilatkozni, hogy milyen márkát érdemes. Viszont mindenképpen olyat, amin az értékek a csiptetős részen látszódnak, nincs egy külön rész a kijelzőnek zsinórral hozzákötve. Ezentúl igazából már csak az számít, hogy kiírja a szaturációt meg a pulzust :)
Ez a fenti típus pl. tökéletes, mondjuk szerintem olcsóbbat is nyugodtan választhatsz.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ.
Sokat olvasgattam és személy szerint elég jókat írtak a fent említett szerkezetről, attól független, hogy én nem értek hozzá :)
Remélem örülni fog a barátnőm, karácsonyi ajándéknak szánom :)
2016. nov. 15. 19:35
3/3 anonim válasza:
Felesleges pulzoxyt venned neki. Fonendoszkopnak mar van. Vagy ha az otthoni mentotaskajaba akarsz akkor vernyomasmero, vercukor mero, ruhavago ollo, vedoszemuveg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!