Mennyi a lábadozási idő laparoszkópos ciszta-eltávolítás után?
Igen,valóban a kórházban tartózkodás pár nap.../4nap/
viszont a lábadozási időt 2 hétre szokták minimum mondani és nem emelhetsz utána egy ideig..
én Szerdán feküdtem be,Csütörtökön műtöttek reggel és Szombaton hagyhattam el a kórházat...
dolgozni nem tudok,mert csak 2kg-ot emelhetek és így élelmiszer boltban nem tudok dolgozni/az 1 havi kontrollt megvárjuk és majd csak utána,ha minden érték jó lesz/
Nekem 26-án kell bemennem és aznap műtenek. Eddig azt mondták nekem is, hogy előző nap menjek be. Most úgy van, hogy másnap akar hazaengedni. Nagyon félek, hogy az túl hamar van, de attól is, hogy hogy látom majd el a kicsit. Neked a nehezebb dolgokra egy hónapot mondtak, nekem meg a 10 kg-os babára 10 napo
t... Ez jól van így??!?
Gondolom ,akkor megműtöttek már...hogy vagy?
Nekem azt mondta a dokim emelni nem lehet!
Mivel az én dokim fiatal,és én boltban dolgozom,ahol többet kell 1 nap emelgetni ,mint 2kg, ezért is mondta,hogy várjuk meg a kontroll vizsgálatot.
de minimum 2 hetet szoktak mondani...
Úgy is érezni fogod,hogy mit bírsz,nekem pl.mikor kocsival mentünk is rossz volt a rázkódás, emeletre fel is fárasztó volt,ágyról felülni is nehéz még először..
Igen, megműtöttek csütörtökön. Jóval nagyobb műtét lett, mint a terv volt. Azt mondták, nekem is, hogy kb 10 nap után, amit bírok... Nekem ez kicsit tág fogalom így, de mire a 120 cm-es kórházi ágyról le- meg felmászik az ember, az is jó kis torna, én amúgy sem vagyok túl magas. :)
És te jobban vagy már?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!