Orvos nem adja ki a papírjaimat? Többi lent.
Valószínűleg rossz kategória, elnézést ezért.
Kiskoromban (10-11évesen) voltam gasztroent gasztroenterológusnál, ahol kiderült hogy laktózérzékeny vagyok. Aztán nem jártunk vissza félévente újra vizsgálatokra, de ez most nem is lényeg. 2015. November 10-én újra elmentem egy h2 kilégzési tesztre, ahol lett egy "friss" papírom, de az évekkel ezelőtti az nincs csak ez az egy friss. De nekem most szükségem lenne a gyerekkori papíromra is.. édesanyám felhívta azt az orvost, aki vizsgált annó. Azt már meg sem említem mekkora bunkó volt..a lényeg hogy elmondta kétszer is hogy nem ad ki a szakveleményremről másolatot.. ezért holnap bemegyek és személyesen megpróbálok kérni. (Kb 5 éve édesanyám kikérte a doktorúrtól, akkor kiadta..de a papír elveszett).
Megteheti, hogy nem adja ki?:( hisz rám tartozik :(
A te leleted, a te tulajdonod, neked (illetve a szüleidnek) kellett volna megőrizniük. Az orvosi lelet ugyanolyan fontos hivatalos papír, mint bármi más.
Nem érzed kicsit visszásnak, hogy még rajta pörögtök valami ki tudja hány éves papír miatt...? Ha telefonon közölte, hogy nem tudja újra kiadni, minek mész oda személyesen...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!