Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Garat mandula kivétel?

Garat mandula kivétel?

Figyelt kérdés
Meg van még a garatmandulám és kiszeretném vetetni,mert folyton beteg miatta(megfázás,mandulagyulladás,arcüreggyulladás,stb).És az érdekelne,hogy mikor azt veszik ki,akkor elaltatnak,és úgy veszik ki?
2010. ápr. 27. 13:07
 1/4 anonim válasza:
hát attol függ hány éves vagy? de én ugytudom hogy 12éves korig veszik ki altatással.felnött korba azt mondják elég veszélyes is lehet(de nem minden esetbe persze)
2010. ápr. 27. 13:13
 2/4 anonim ***** válasza:
Ezt mindig egyénileg fogják eldönteni, hogy mi a megfelelőbb. Anyámnak pl. érzéstelenítéssel fették ki a manduláját, de amikor az orrsövényemet műtöttek, a szobatársamnak a manduláját altatásban vették ki, pedig 27 éves volt a csaj. Nem törvényszerű, hogy altatnak, és az sem, hogy érzéstelenítenek. Szerintem az altatás valamivel humánusabb, legalábbis anyám elbeszélése alapján.
2010. ápr. 27. 13:27
 3/4 anonim ***** válasza:
Én 34 éves voltam, amikor kivették. Altatással történt, de választhattam volna az érzéstelenítést is. De mivel én nem vagyok egy fakír, aki tűri, hogy lekötözzék, közben meg a torkában turkáljanak - az altatást választottam. (Mondjuk azért is, mert féltem, hogy lehányom a dokit vagy öklendezni kezdek.)
2010. ápr. 27. 13:40
 4/4 anonim ***** válasza:
Szia.ugyanilyen gonddal küszködtem,nekem szabad kezet adtak ebben a kérdésben az orvosok.18 elmúltam már,ugyhogy szerintem azért kérdezték meg,é dönthettem én el,hogy altatásban szeretném vagy érzéstelenítéssel,én az altatést választottam,és azt is ajánlanám.
2010. máj. 29. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!