Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Gyógyszertár recept nélkül...

Gyógyszertár recept nélkül kiad mindent?

Figyelt kérdés

Van egy gyógyszertár a környéken, ahol bármit kérsz, megveheted recept nélkül...én most tudtam meg, de egy ismerősöm anyukája évek óta oda jár vényköteles gyógyszereket venni, illetve többen fogamzásgátlót is ott vesznek. Na most ezt nem értem, hogy létezhet ilyen, mikor elvileg ezért keményen büntetnek...hallottam olyat, hogy magánpatika, dehát akkor is kellene receptet kérnie, nem?

Hallott már valaki ilyenről?érdekelne, hogy ez hogy lehetséges.

2016. okt. 27. 20:28
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Konkretan ez az a patika:

[link]

2016. okt. 28. 13:42
 12/12 anonim ***** válasza:
A fogamzásgátló más kategóriába tartozik,mint a legtöbb receptköteles gyógyszer. Nincs rajta támogatás,ezért nem nézi külön az OEP. Ezért adnak ki több patikában is így pl. fogamzásgától,de más nem támogatott gyógyszert is. Viszont a támogatottakkal szoros elszámolás van.
2016. okt. 28. 14:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!