Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » A kopaszodás csak egy bizonyos...

A kopaszodás csak egy bizonyos ponton történik igaz?

Figyelt kérdés

Több mint fél éve hullik a hajam, és engem nagyon zavar már.

Mindent próbáltam. Egészséges étrend, mozgás, vitaminok, zöldség, gyümölcs fogyasztás, mozgás, fogorvos, hajápoló szerek, hairclinic, ritkább hajmosás, új sampon, hajszárító és hajvasaló mellőzése, stb.

És még most is hullik, ami engem nagyon zavar. Ha egyszer végighúzom a fésűt a hajamon, kb. 5 -6 szál haj hullik ki. Persze 3-4 húzás után már nem jön ki több egy nap, csak egy-kettő.

Azonban ha ez kopaszodás lenne, akkor például csak előröl hullana igaz? Mert nekem előröl, hátulról, oldalról, mindenhonnan hullik. Bár előröl egy picit jobban, nekem úgy tűnik.

2010. ápr. 25. 22:32
 1/4 A kérdező kommentje:
Jahh persze 20/f
2010. ápr. 25. 22:32
 2/4 A kérdező kommentje:
Még egy fontos szempont. Látok kicsi hajszálakat, pl. elöl.
2010. ápr. 25. 22:36
 3/4 anonim ***** válasza:
A haj hullása normális dolog. Kérdezz rá a Googliban, mennyi a normál mennyiség. De ez a hullás, nem egyhelyről jön, hanem mindenhonnan. De ha már ilyenen is idegeskedel, milyen leszel egy komolyabb valami esetén?
2010. ápr. 25. 23:59
 4/4 anonim ***** válasza:

A hajhagymák életciklusából adódik, hogy naponta érnek véget hajéletek. Baj csak akkor van, ha több mint napi 60-100 szál marad a ruhán vagy a kefében. A naponta elvesztett hajszálak, főleg, ha hosszúak riasztóan soknak tűnhetnek, különösen ősszel és tavasszal, amikor egy kicsit több haj hullik ki. Aki aggódik, nyugodtan megszámolhatja a napi veszteséget

Megnéztem neked.durván 60-100 szál a normális. Ne f..ssál.

2010. ápr. 26. 00:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!