Fáj a vérvétel?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 25. 18:50
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
89%

ha ráparázol,hogy fájni fog,akkor fáj.

ne gondolj a fájdalomra és megse érzed..

de amúgy se fáj annyira.főleg,ha ügyes a nővér.

2010. ápr. 25. 19:29
 12/18 anonim ***** válasza:
66%
Hogy fáj-e? Persze, hiszen átszúrják a bőrödet. A hangsúly itt azon van, hogy mennyire fáj! Nos, emiatt ne aggódj, a fájdalom teljesen elenyésző. Ha félsz a vér vagy a tű látványától, egyszerűen nem kell odanézni. Pikk-pakk megvan az egész, addig gondolj szép dolgokra. :) Én speciel szeretem nézni, ahogy vért vesznek tőlem. Morbid vagy sem, azt a vérvételt élveztem a legjobban, amit 35 perc alatt oldottak meg, mert egy csepp vér nem akart jönni a kezemből... Szegény doktornő nagyon feszengett, szinte komikus volt. :)
2010. ápr. 25. 19:34
 13/18 anonim ***** válasza:
75%

19:34: Végre valaki, aki szereti nézni. :)

Mondjuk nekem egy volt, mióta az eszemet tudom (szó szerint, mert természetesen régen is vettek tőlem vért, de nagyon kis koromban). De az tetszett. :) Ebben benne lehet, hogy évek óta érdekel - hol jobban, hol kevésbé - az emberi szervezet.

2010. ápr. 25. 19:43
 14/18 anonim ***** válasza:
75%

Ha jól csinálják, szakszerűen akkor nem, csupán pillanatnyi kellemetlen érzésed lesz.

Amennyiben "nem jól" csinálják.. nos ez már egy másik történet...

Nem tudom, hogy a vénáid mennyire lehet könnyen kitapogatni, ill. mennyire "ülnek mélyen"...

2010. ápr. 25. 22:05
 15/18 anonim ***** válasza:
86%
Számomra inkább kellemetlenebb volt a több órás várakozás a labor előtt (sok beteg ember, egy relatíve szűk, sötét, levegőtlen váróban), amikor sorra kerültem már boldogan mentem be, mert tudtam, hogy nemsokára irány haza.
2010. máj. 2. 03:35
 16/18 anonim válasza:
75%
Nekem nem fájt a vérvétel, semmit nem éreztem. Amikor másodszor vettek tőlem vért csak annyi volt a különbség hogy rosszul lettem a hirtelen vérveszteségtől és a nővérek ott próbáltak élesztgetni :P De túl lehet élni ;)
2010. máj. 2. 11:11
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem kellemes...
2010. máj. 11. 15:07
 18/18 anonim válasza:
100%

tölem ma reggel vettek vért..egyáltalán semmit sem éreztem, pedig eléggé izgultam előtte. :D

aztán elájultam. de még élek, szoval nem kell félni tőle. :)

2010. jún. 24. 13:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!