Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » 16 vagyok és gyanús hogy...

16 vagyok és gyanús hogy vakbélgyulladásom van. De nem akarom hogy megműtsenek most mi lesz?

Figyelt kérdés
Voltam dokinál hasfájással és beutalt, azt mondta esélyes. De én nem akarom ezt. Olyan bizarr hogy belőnek és míg alszom belevágnak a hasamba. Olyan tehetetlen vagyok ők meg felvágnak. Eleve irtózok az orvosoktól mióta élek, van bennem valami félelem. Anyu ma be akart rángatni de azt mondtam neki h már egyáltalán nem fáj, biztos semmi baj. Mit csináljak? Megműtenek akkor is ha nem akarom, ha kiderül hogy tényleg az? Ugye ilyet nem tehetnek? Már 16 vagyok nem vagyok gyerek.

2016. okt. 9. 17:34
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%
Jobb oldalon fáj?
2016. okt. 10. 00:40
 12/15 anonim ***** válasza:
Hamar túl leszel rajta
2016. okt. 10. 00:41
 13/15 anonim ***** válasza:

Nem fogsz semmit érezni

(mert aludni fogsz)

2016. okt. 10. 00:42
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Cirmoscica - Abszolút felelőtlenség ebbe belemenni. Te el tudnál számolni magaddal, ha tényleg vakbélgyulladás, te meg itt nyugtatgatod és emiatt nem megy orvoshoz? Egyáltalán semmi esélyed arra, hogy így a neten egyértelműen eldöntsd, mi is a helyzet, pláne, hogy a kérdező betegesen retteg a műtéttől és ezért hazudik a tünetekről saját magának is, nemhogy másoknak. Ha te itt most kínálsz neki egy ilyen egyszerű kiutat, lehet, hogy megragadja és ebbe hal bele...
2016. okt. 10. 03:47
 15/15 anonim ***** válasza:

Egyetértek az utolsó válaszolóval.

Ez meg hogy kérdezgetitek, hogy hol fáj neki, erre két dolgot tudok mondani: A vakbélgyulladásnak annyira tipikus tünete van, hogy azt nagyjából csak az nem tudja, aki imbecill. Tudom, hogy fel akartok vágni azzal, hogy tudjátok hol van a McBurney pont (így már mindjárt fingotok nincs róla, ugye? :)), de arra is kíváncsi lennék, akkor mit okoskodtok, ha a beteg mondjuk a bal oldalát fájlalja, de mellé kiderül, hogy situs inversusos (na vajon guglizás nélkül tudjátok mi ez?). Tudja az orvos, hogy miért utalta be vakbélgyanúval, ő találkozott vele, nem ti, ő vizsgálta meg, nem ti és neki van egészségügyi végzettsége, nem nektek.

Tudom, hogy itt gyakorin divat orvost játszani, de ahhoz picit több kell, minthogy véletlenül tudjátok, hogy az appendicitisnek mi a tipikus tünete. Őszintén remélem, hogy a kérdező okosabb volt nálatok és nem otthon próbált okoskodni, mert nem ez az első alkalom, hogy valami jött ment felülírta az orvos által előírt terápiát. Nem egyszer láttam, hogy rendszertelen menstruációra PCOS-t, rosszullétre epilepsziát diagnosztizált a kedves agyonművelt válaszadó, habár részleteiben nem tudná elmondani, hogy mi alapján, csak hát neki is az vót, ő már csak tudja.... nem is értem a sok hülye orvos mit szerencsétlenkedik 6 évet az egyetemen, aztán 5 évet a szakosodással, meg miért utalgatja ide oda a beteget, kell a nyavajának a képalkotás meg a vérkép, miközben itt egyesek már egy fingásból megmondják, ha valakinek Klatskin tumora van. Nem mintha gugli nélkül tudnátok, hogy mi az, ami nem is lenne gond, ha nem akarnátok okosabbak lenni azoknál, akiknek ez a végzettségük.

2016. okt. 10. 15:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!