Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Dr. Szondy György bőrgyógyász?...

Dr. Szondy György bőrgyógyász? Milyen szakember?

Figyelt kérdés
Soroksár központjában van a magánrendelője
2010. ápr. 24. 14:57
 1/3 anonim ***** válasza:

Szerintem jó szakember, de el tudsz menni az sztk-s rendelésére is. Régen rendelt a soroksári sztk-ban is, most nem tudom rendel-e még ott, vagy csak magánban.

Eü-s voltam, onnan ismerem.

2010. máj. 2. 10:42
 2/3 anonim válasza:
46%

szondy györgy azt csinálja hogy bemész rád se néz már is írja a 2 gyógyszert amit ki kell váltani, meg kéri az 5 ezret.

és így kísérletezik amíg úgy a 4. alkalom után talán sikerül eltalálni h. még is mi a bajod.

én nem megyek többet magánrendelőkbe a szondy miatt, rossz tapasztalat...

2011. aug. 31. 18:04
 3/3 anonim válasza:
Lehet hogy jó bőrgyógyász és az biztos hogy nagyon könnyen felír gyógyszereket, de ne engedjétek pigment foltok közelébe. Tönkretette az arcomon a bőrt "ecseteléssel" és amikor ezt jeleztem neki, akkor már nem érdekelte hogy mi történt.
2021. jan. 26. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!