Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Törött láb begipszelése...

Törött láb begipszelése mennyi időt vesz igénybe és mennyire kellemetlen ez az egész?

Figyelt kérdés

Pontosan hogyan történik a gipszelés?

Mit csinálnak?

Fáj? Adnak érzéstelenítőt?

Hosszúnadrág rámegy utána a gipszre?

Milyen érzés lesz ez az egész?

Utána a gipsszel rögtön hazamehetek?

2016. szept. 25. 16:40
 1/6 anonim ***** válasza:

A gipszelés egyáltalán nem fáj,ha el van törve a lábad 4 hétig van gipszben de a masodik héten talán már járógipszet kapsz, az elején mindenképpen fekvőgipszet.

Csőnadrágot egyáltalán nem tudsz majd felvenni, inkabb ilyen nagyobb melegítőnacit.

2016. szept. 25. 16:51
 2/6 anonim válasza:

A gipszelés nem hosszú idő, vmilyen laza melegítőbe menj, vagy olyan nadrágba ami a térdedig ér.

Az orvos a lábadra rakja a gipszet, hagyja megszáradni, aztán gézzel körbe tekeri. Nem fog fájni. Megmondja majd hogy mikor menj vissza gipsz cserére, de lehet, hogy nem is fognak gipszet cserélni.

Aztán mehetsz is haza

2016. szept. 25. 17:08
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, csak annyira izgulok, még nem tudom, hogy eltört-e a lábam, de holnap reggel elmegyek megröntgeneztetni, csak nagyon izgulok, még sosem volt eltörve semmim, meg gipszben sem voltam. Nem tudom elképzelni, hogy hogyan fogják csinálni.
2016. szept. 25. 17:16
 4/6 A kérdező kommentje:
Ja, és szóval akkor farmerben inkább ne menjek? Mert ha gipszelik, akkor nem fog rámenni a gipszre a hosszú farmer?
2016. szept. 25. 17:19
 5/6 anonim válasza:

Igen, a farmer nem megy a gipszre. Menj melegítőbe. :)

(Az előző válaszoló vagyok ;))

2016. szept. 25. 21:27
 6/6 anonim ***** válasza:
Gondolom túl vagy már a nehezén! :)
2016. okt. 25. 02:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!