Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Maszek orvos mi jogon kéri el...

Maszek orvos mi jogon kéri el a TB kártyát?

Figyelt kérdés

2016. szept. 23. 21:21
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

9: Azt te is beírhatod, de ha nincs rajta támogatás, nincsen jelentősége.

Attól még lehet receptköteles egy készítmény, de hát akkor nem kell a TB-szám.

2016. szept. 24. 17:50
 12/16 A kérdező kommentje:
Egy vidéki város magánklinikáján csináltattam és még az eredményért is úgy kellett csomószor telefonálgatni, már én éreztem kellemetlenül magam.
2016. szept. 24. 17:59
 13/16 anonim ***** válasza:

El tudsz menni a Fogyasztóvédelmi Hatósághoz.

A klinikán írj a panaszkönyvbe, abból kapsz egy példányt és avval mehetsz a hatósághoz.

Talán még TB-csalás ellen is feljelentik a klinikát.

2016. szept. 24. 18:17
 14/16 anonim ***** válasza:
Miért kell ahhoz beírni a panaszkönyvbe? Szerintem anélkül is mehet a hatósághoz.
2016. szept. 24. 20:53
 15/16 anonim ***** válasza:
14: Nem mehet. Első az, hogy a szolgáltatóval kell rendezni a problémát, és csak ha ő ÍRÁSBAN már visszautasította azt, avval az írásbeli visszautasítással kezdeményezhetsz eljárást a hatóságnál.
2016. szept. 25. 17:40
 16/16 anonim ***** válasza:

14: Tessék:

[link]

A kérelemnek tartalmaznia kell az ügyfélnek és képviselőjének a nevét, lakcímét vagy székhelyét, az ügyfélnek a hatóság döntésére való kifejezett kérelmét, továbbá meg lehet adni az elektronikus levélcímet, a telefax számát vagy a telefonos elérhetőséget.

A fogyasztóvédelmi hatóság részére benyújtott kérelemnek fentieken túl tartalmaznia kell:

a kérelemmel érintett vállalkozás nevét, valamint ha a fogyasztó rendelkezésére áll, székhelyének címét,

a feltételezett jogsértéssel érintett üzlet címét vagy a kifogásolt magatartás elkövetésének helyét,

a beadvány tárgyának rövid leírását a rendelkezésre álló dokumentumokkal alátámasztva, ideértve különösen a vállalkozásnak a fogyasztó megkeresésére adott válaszlevelét, a szóbeli panaszról felvett jegyzőkönyvet, vagy postai úton benyújtott panasz esetében a feladás igazolását szolgáló dokumentumot.

2016. szept. 25. 17:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!