Normális, hogy pár napja fáj a röntgen helye?
(Életem első gyökérkezelése folyik. Ezen a héten kezdtük el. A fogorvos elküldött rgt-re. Mikor odaértem a másik rendelőhöz, kivolt írva, hogy továbbképzés miatt 2 napig nem lesznek. Oké. Ebben a 2 napban semmi bajom sem volt. Végre ehettem, ihattam fájdalom nélkül. Örültem, hogy mégis csak elmentem a fogorvoshoz a kezelésre. De, végül lejárt az idő, indultam az rtg-re)
Iszonyúan fájt a röntgen. (Korábban voltam panoráma rtg-n, az meg se kottyant) Szerencsére, csak pár percig tartott az egész. Mikor hazafele mentem valami sósat éreztem azon a helyen, ahol a nő benyomta azt a vackot a számba. Nem törődtem vele, el is múlt a sós íz. Aznap estére azonban felpuklisodott és bepirosodott az ínem, és fáj. Egyre jobban fáj ahogy telnek a napok. Már akkor is, ha beszélek és egy-egy szónál hozzáér a nyelvem. Bár a fogam végre nem fáj, de továbbra sem ehetek a kritikus oldalon az ínem miatt. Megértem, ha az rtg ilyen fájdalmas, oké elviselem, de a barátnőm azzal ijesztgetett, hogy ha begyullad az ínem, akkor félbekell hagyni a gyökérkezelést, amit nem szeretnék. A fogorvoshoz csak szerdán kell visszamennem. Mivel gyógyítsam addig az ínem? Első gyökérkezelésem csak, nem vagyok tapasztalt. Azt se tudtam eddig, hogy az ín így betud fájósodni. Kellemetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!