Tenisz-és golfkönyököm van. Sugár-és lézerkezelést, fizikót is kaptam már, egyik sem használt. A szteroidos injekció egy kis ideig enyhülést ad. Nem tudok betegállományba menni. Kihez, hova fordulhatnék, aki véglegesen rendbe hozná mindkét karomat?
Van esélyem a fájdalommentes életre? Azt érzem, hamarosan összeroppanok megint, mert semmilyen kiutat nem látok ebből. Három orvosnál is voltam. Egyik ilyen fizikót írt ki, másik olyat, majd mindegyik azt mondta, injekciók a megoldás. De meddig? Az injekciók sem segítenek teljesen és egyre kevesebb ideig jók valamennyire, nem beszélve arról, hogy szteroid tartalmú és már egy csomószor kaptam.
Volt már, hogy az öngyilkosság is eszembe jutott, mert annyira elviselhetetlen volt a fájdalom.
Kineziológiai tapaszt, könyökvédőt, orvosi krémeket, gyógynövényes krémeket, nonszteroid fájdalomcsillapítókat már használtam, de a fájdalmam egyre erősebb, kiterjedtebb.
Légy szíves segítsetek ötletekkel, hová fordulhatnék? Hálásan köszönöm előre is.
Köszi. Már a dobozát megtaláltam a neten. Így könnyebb lesz a boltban tájékozódnom hialuron ügyben.
Amúgy szedek már D, D3, Mg, Ca, B-komplex, K-t is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!