Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » 8. os vagyok, ha te nagyobb...

8. os vagyok, ha te nagyobb vagy, leírod milyen vizsgálatok voltak, amikor mentetek az iskolaorvoshoz, mit csinált?

Figyelt kérdés
Hallottam, hogy valahol van olyan hogy megnézik ott, ez ultraciki lenne, mert a tanárom anyja a védőnő, és az szerintem gáz, a tanárom, de minden héten jön át, nagyon jóban vagyunk, és nayon ciki lenne, akár ha tudná, hogy az anyukája látta az enyémet😕😕😕 kinek milyen vizsgálat volt?Félekk...
2016. szept. 13. 19:27
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Utosó, nagyon köszii
2016. szept. 16. 20:55
 12/13 anonim ***** válasza:
Saját orvos is elvégezheti az iskola orvosi vizsgálatokat.Bugyit nem kell levenni.
2016. szept. 16. 21:05
 13/13 anonim ***** válasza:
Szerintem meg kellene húzni a határt.Korábban senkinek nem kellett szorongania hogy orvoshoz mennem,egyesével mentek be az orvosi szobába,nem kellett alsóneműre vetkőzni,felsőt levették vagy felhúzták,cipőből,zokniból kibújtak és így is meg tudták vizsgálni őket.Most még egy bugyiba pózolj,sokaknak kellemetlen.
2016. szept. 16. 21:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!