Ha a széklet tartály rendszer kanala hozzá ért egy pillanatra a wchez az baj?
Szedtem már előtte de kiesett a kezemből. Utána letörölgettem és picit szedtem még vele. Lehet gond? Domestossal, háztartási sósavval szoktunk fertőtleníteni és ilyen vízzel illatosító is van a tartályban h lehúzáskor kék v zöld a víz tőle.
Nem akarom h vmi bacilust kimutassanak mert ez a második ilyen vizsgálat és lesz egy harmadik is és az utolsó kettő negatív kellene h legyen h egészségesnek mondjanak. E nélkül nem mehetek gyakorlati órákra...
Negatív széklet nem létezik, hisz a széklettel a méreganyagok távoznak, ezáltal baktériumok is. Amiket vizsgálnak ilyenkor azok a fertőző betegségeket terjesztő kórokozók, amikről kétlem, hogy a wc tartályotokban lennének (szalmonella, kalici, clostridium stb).
Egyébként a 3 másodperces szabály csak mese. Ha egy pillanatra is odaért, akkor már rajta van. Csak a Te esetedben most nincs mitől tartani.
Hát ami azt illeti augusztus végén volt egy vizsgálat aminél azt mondták szalmonellás vagyok. Ezért kell az ismétlő.
Semmilyen fertőzés nem volt senki nem betegedett meg a családomban, lehet h az most rajta lesz a mintán mégis!?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!