Nagyon jó gerincterapeutát javasolnátok?
Figyelt kérdés
Anyukámnak megvan minden vizsgálata, MR, CT, csontsűrűség mérés, de nem képesek egy normális diagnózist felállítani a dokik, így minden gyógytornász elküldi és nem vállalja el a tornáztatását. Kellene valami profi és normális szakember. Köszönöm2016. szept. 9. 09:33
11/17 anonim válasza:
Fényképezd be a leletét a személyes adati nélkül pl.
Mert így kicsit izé, zsákbacica
12/17 A kérdező kommentje:
A gerincgyogy kp... nah az felejtos. voltunk.. nagy pentlehuzas az egeszbhely. 33 evesen nekem is csigolyacsavarozast javasoltak. nagy fr. ancost. beiratkoztam pilatesre, azota kutya bajom sincs. napi 10 orat is vegig ulok fajdalom nelkul.
2016. szept. 10. 21:54
13/17 anonim válasza:
Hát ez nem kismiska. Próbáljátok megkeresni Bene Mátét (porckorong.hu), hogy mit mond rá.
16/17 A kérdező kommentje:
61 éves, nem tud úszni, de megtanul felnőtt oktatónál háton. Kénytelen lesz. Segíts magadon, isten is megsegít. De mondom, 6-an voltunk a haverok közül a gerincgyógy kp-ban, sikertelen gyógytorna után, mindenkinek fúziót javasoltak. Csavarozást. Jó business ez. Én nem mennék oda! 1 hét kórházi ellátás veri a 200ezret, utána meg javasolják a fúziót, ha fél év gyógyt után nem javul. Ez a hely gáz. Engem Bene Máté, Almásy Csilla, az amerikai úti idegsebészet és a pilates hozott rendbe. Soha többé gerincgyógy kp.
2016. szept. 12. 07:43
17/17 anonim válasza:
Köszi, hogy megosztottad! A sikertelen gyógytornát ott csinálták?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!