Ilyenkor vissza kell menni az orvoshoz?
Figyelt kérdés
Megsérült az ujjam izületileg sérült meg... voltam ügyeletin, sínbe rakták, hogy pienjen. Nem mondtak semmi konkrétumot, annyit hogy megvagyunk, meg az instrukciókat az ujjamat illetően...
1 hét múlva kell levenni a kötést... na már most, nekem vissza kell mennem, vagy levehetem magam és kész, és csak ha probléma van akkor menjek vissza, vagy mindenképp vissza kell? vagy ilyenkor mi a bejáratott?
19/f
2016. szept. 7. 01:53
1/2 anonim válasza:
Nincs rajta a papíron amit adtak, hogy 1 hét múlva kontroll?
2/2 A kérdező kommentje:
Időközbe meglett a papírom...
Kontroll: Panasz esetén előbb, különben 1 hét múlva munkanapon délelőtt a ter. ill sebészeti szakrendelőben jelentkezzen... Szóval vissza kell mennem?
És mit takar hogy 'ter. ill sebészeti szakrendelő'?
(Pesten voltam a Fiumei úton mert oda küldtek az ambulanciára, sakkor, hova kell menni?)
2016. szept. 7. 12:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!