Mit kell ilyenkor csinálni?
Figyelt kérdés
Édesapàm súlyos beteg(tüdő,màj ràk).
Hivtam a xi.kerületi tüdőgondozót(hamar le is ràztak,hogy birja ki jövő hétfőig....) ahol azt mondtàk, hivjam ki a hàzi orvost.Majd ő ír fel tàpszert...Kb. wc-re kitud menni, és így ennyi is.Csont és bőr.Ha felhivom Forgàch doktornőt(azért irom ki a nevét, hàtha ismeritek) akkor ő kijön , ir beutalót vagy mi kell, hogy befeküdjön kórhàzba?Vagy akkor lehet kórhàzba vinni amikor màr nincs neki sok hàtra?Nem megszabadulni akarunk tőle,de normàlis fàjdalom csillapitàsra lenne szüksége..meg van egy két éves kislànyom őt is megviseli a helyzet.Kérlek titeket adjatok tanàcsot!Teljesen kivagyok.:(
2016. szept. 5. 15:01
1/2 anonim válasza:
Akkor teszel a legjobbat, ha teljesíted az ő kívánságát. Kérdezd meg tőle mit szeretne? Otthon maradni, vagy bemenni kórházba. 2 éves gyerek még elég kicsi, miatta ne aggódj!
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a vàlaszt.Végül kijött a hàzi orvos , aki beutalta kórhàzba, mert màra virradóra még rosszabb lett az àllapota(inkább nem részletezem :/ ) muszàj volt bevitetni, de neki sem volt ellenvetése a kórhàz ellen.Lehet szivtelennek tünők, de ez a legjobb most, ott tudnak neki segíteni meg àpolni tudják..én nem birom màr idegileg és fizikailag sem, ha testileg erősebb lennék csinàlnàm én, de nem tudom :(
2016. szept. 6. 19:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!