Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Segítség Fogorvos?!

Segítség Fogorvos?!

Figyelt kérdés
Megyek fogorvoshoz és félek hogy megint öklendezni fogok és hányingerem lesz mint mindig kérlek segítsetek

2016. szept. 2. 17:08
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ne nagyon egyél előtte. Gondolom görcsösen félsz a fogorvostól. Én is féltem, de én ahogy beléptem, elmondtam neki, hogy nagyon félek, amitől máris megnyugodtam egy kicsit. Plusz megnyugtatott az orvos is, és nem is volt vészes egyáltalán. Fejben dől el a félelem is, az öklendezés is. Ne félj. Ha valamitől nagyon félek egy napon, mindig olyan dolgokra gondolok, amik az után következnek majd. Például ha ma mész fogorvoshoz, gondolj arra, hogy ma este ugyanúgy el fogsz aludni, mint minden nap, és nem is lesz az olyan soká. Nem tudok jobbat mondani.
2016. szept. 2. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!