Az intenzív osztályon telefonálhat a beteg?
Szerintem nem.
Várd meg, amíg kiviszik az osztályra, ott már bátran hívhatod, sőt látogathatod.
Inkább sms-t próbálj küldeni, bár szerintem ott ki kell kapcsolni a telefonokat. Nem kell zavarni sem a betegeket, sem az őket életvóben tartó gépeket.
Egyszer voltam intenzíven beteget látogatni és hát sajnos ott egyikük sem volt olyan állapotban, hogy telefonálni tudjanak. :(
Majd ha kikerül osztályra.
Sziasztok!:)
Nagyon szépen köszönöm a gyors válaszokat! Hát igen, én is így gondoltam, mint ahogy leírtátok, de gondoltam azért megkérdezem, hátha beszélhetnék vele, de akkor majd, ha kijön. Én még szerencsére nem voltam intenzíven, de még korházban se nagyon így nem tudtam, h működik ez a dolog bent, de sejtettem, h nem lehet az intanzíven telót használni:( Még1szer nagyon szépen köszönöm a gyors válaszokat!
További szép napot mindenkinek!:)
Sziasztok!:)
Dehogy telefonálhat, hiszen valószínűleg mindenféle csövekhez van kötve!
Te is csak a nővérszobába kapcsoltathatod magadat érdeklődni, maximum!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!