Senkimégisvalaki kérdése:
Ételallergiás adhat vérplazmát?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
A honlap nem tér ki rá és ilyen kérdést se láttam még, de a minden alkalommal kitöltendő kérdőíven, mint kérdés ott van az ételallergia is. Ezzel kapcsolatban a kérdésem az volna, hogy aki ételallergiás, az is adhat vérplazmát? Teszemazt a laktóz-, tojás-, glutén-, stb érzékenyek is?
2016. aug. 29. 13:50
1/3 anonim válasza:
Szerintem nem. Mert ugye egyes teszteket a véredből csinálják így ha adsz is valószínűleg aki kapja az is allergiás lesz.
2/3 anonim válasza:
Ha vért adhat, akkor plazmát is. Speciel én búza, kukorica, élesztő -intoleráns vagyok (azaz IGG+), plusz laktóz bár az mástészta. Vértadásnál a betartott diéta volt a kritérium. Nyílván, hogy ne "felborzolt" immunrendszerrel, gyulladással menjen oda az ember. Ugyanezért nem lehet 6 hónapig tetoválás, füljukasztás, egyéb műtétek után sem vértadni.
3/3 anonim válasza:
Párdon a helytelenírásért! Ezt már nem növöm ki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!