Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Kelés? ( bővebben lent )

Kelés? ( bővebben lent )

Figyelt kérdés

Kb. 3 hónapja elmentem az orvoshoz mert kijött rajtam valami dudor. Nem fájt csak nagyon csúnya volt. Elmentem megnézte azt mondta ez egy kelés. Kb 1-2 hétig kezelte ( minden nap vagy másnap vissza kellett menni rakott rá párakötést megnyomkodta de semmi nem volt ) már eltelt 3 hónap körülbelül de még mindig meg van ( nem olyan nagy már de még mondig csúnya ) már volt rajta párakötés betadin sebtapasz de semmi sem vált be + mindig nyomkodtuk hogy kijöjjön de mikor úgy nézett ki hogy kijött láttuk hogy mindig újra nő :( nem tudom már mit csináljak vele már szinte mindent kipróbáltam!

Akinek volt hasonló vagy tud esetleg erről valamit legyen szíves írja meg hogy mit csinált hogy elmúlt! Nagyon fontos lenne... köszönöm

2016. aug. 28. 21:25
 1/1 anonim ***** válasza:
Melyik testtájon van ez? Lassan érdemes lenne sebészeten kitakarítani.
2016. okt. 19. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!