Hova tudnék ilyenkror menni? Sárgás véres folyás
az egész kezdődőtt egy megfázással..azzal rendbe jöttem utánna felfáztam.. felfázással is rendbe jöttem (doki nélkül)
kb másfél hete sárgás nyálkás folyás kezdödött..úgy voltam vele hogy biztosan elfog mulni, mert volt már folyásom csak nem sárgás és elmult.. viszont csütörtök reggel azt vettem észre hogy élénk piros vér is jött a sárgás folyással...dokihoz nem tudtam elmenni mert akkor már nem tudtam se aznapra sem péntekre szabadnapot kérni..viszont tegnap este utánna olvastam hogy mi lehet ez és igazából nagyon megilyedtem attól amit olvastam..szombat este ilyenkor hova tudnék ezzel a problémával fordulni?
Koszi..csak hol talalok ügyeletet?
3 ugyeleten voltam tegnap sehol nem voltak kepesek fogadni mivel h elmeletileg ez nem surgos eset ..elvégre bár egy méhnyakrák ahogy ezt olvastam ennél vannak olyan tunetek mint nalam igen is surgos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!