Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Anyukam nogyogyaszhoz akar...

Anyukam nogyogyaszhoz akar vinni. Mert azt mondtam neki terhes vagyok a baratomtol akivel tiltjak a kapcsolatomat. Igy engedne csak meg ha terhes lennek. Igy elmegyek mert ha nem mennek furcsalna. Be johet velem a vizsgalatra?

Figyelt kérdés
Szoval,van egy baratom o eletem szerelme :) de a szuleim tiltjak a kapcsolatunk es az o szulei is. Ezert en azt mondtam terhes vagyok igy egyezet bele csak mind ket oldalrol a szulok. De felek kiderul a vizsgalat alat hogy nem vagyok terhes. Ugy szeretnem hogy anyukam ne johesen be velem es az orvost megkernem hogy mondja azt hogy latt valamit. Lehetseges ez?
2016. aug. 23. 15:45
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Oké... ez egy nagyon hülye döntés volt.

A nőgyógyászhoz be mehetsz egyedül, de az orvos nem fog hazudni a kedvedért.

Illetve tegyük fel, hogy megteszi a két szép szemedért utána mi lesz?

Tényleg csináltok gyorsan egy gyereket?

Ki fog derülni nagyon-nagyon hamar.

Tudod havi vérzés meg ehhez hasonlók.

Még azt sem mondhatod néhány hét múlva, hogy elvetéltél, mert onnan irány az orvos meg labor és ott azonnal kimutatják, hogy soha nem is voltál terhes.

Inkább mond azt, hogy tevédet a teszt és soha, de soha többé ne csinálj hasonló hülyeséget.

Komolyan én ha ilyen baromsággal állítottam volna haza anyám megvárta volna hogy 18 legyek és születésnapom alkalmával kivágott volna az utcára.

2016. aug. 23. 16:15
 12/20 anonim ***** válasza:
74%
Hazudsz kerdezo! Kizart, hogy 17 eves legyen. Mar egy ev es jogilag felnott, vagyis anyukadek nem szolhatnanak bele kivel vagy. Biztos, hogy 13 eves vagy kb.
2016. aug. 23. 16:24
 13/20 anonim ***** válasza:
75%

A doki ad egy leletet, azon feketén-fehéren rajta lesz, hogy nem vagy terhes. Egy orvos sem fog játszani a jóhírével, csak mert egy buta tinilány épp szerelmes.

Komolyan, mit tervezték a továbbiakban!?

Növeszted a hasad? Kinevezel egy játékbabát a gyerekednek?

Ez után nem is csoda, ha a fiút is tiltják tőled a szülei.

Tudod, másokat ennél kevesebbért is kivágták a szülei otthonról.

Sok jóra ne számíts.

2016. aug. 23. 17:11
 14/20 anonim ***** válasza:
51%
17 éves létedre (persze ha tényleg annyi vagy és ez nem csak egy újabb hazugság) nagyon szánalmas vagy. Ezek után nem is csodálkozok, hogy egy majdnem felnőt korú lánynak tilják a párkapcsolatát.
2016. aug. 23. 17:20
 15/20 anonim ***** válasza:
34%
Meg eleve, ez a kerdes :D Kizart, hogy 17 vagy :D
2016. aug. 23. 17:34
 16/20 anonim ***** válasza:
82%
Ez a "tiltjak" szo nagyon olyan, mintha egy kisgyereknek tiltanak valamit. Lehet 13 se vagy. :D
2016. aug. 23. 17:36
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

De jó hogy kb 1 hét és iskola, végre... :D

Melyik szülő támogatja a lánya terhességét egy olyan pasitól akitől eltiltja?? Ha tényleg terhes lennél akkor az lenne hogy apád megöli a pasit nem hogy a közelébe engednek hogy éljetek együtt, sokasodjatok :D

A nőgyógyász senkinek se hazudik, senki kedvéért, sőt papírt is ad hogy mit látott, őt köti nagyon sok szabály és eskü. Anyukádnak nem kell elmondani amúgy de az álterhesség hamar kiderül: menzesz? has? szülés?? :D

Miért félsz hogy kiderül hogy nem vagy terhes? Nem vagy benne biztos hogy nem?? vagy mi?

2016. aug. 23. 20:48
 18/20 anonim ***** válasza:
78%

Ilyenkor szokott az lenni hogy elmegy az.ember a dokihoz és azt mondja a fokin hogy gratula kismama. Vagy amit facen láttam

Ultrahangozzak a nőt. Bejön a kedves apuka a szülésre? Erre a csaj.mondja dehog is ,megölné a férjem.

2016. aug. 24. 06:29
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Igen kedves anyuka "laTTok" VALAMIT :D :D Szerinted kérdező, az orvos azt mondhat amit akar?? :D
2016. aug. 24. 12:13
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

Anyukádat ne szívasd már!

Egyedül fogsz bemenni az orvoshoz,eleve tök intim vizsgálat.

De vizsgálat után úgyis eleve fel lesz tűntetve ha nem vagy terhes tehát anyukád látni fogja a papírt,meg fogja tudni hogy nem vagy terhes.

Szóval mond meg az igazat neki

2016. aug. 27. 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!