Egy kis okítást szeretnék kérni? Többi lent.
Figyelt kérdés
Egy kísérletet végeztem vagyis valami olyasmi hogy egy ásványvizes palack mekkora nyomást bír ki, ilyen autós szelep volt a szelep benne és amikor néztem a vízben hogy sziszeg e, a számhoz emeltem hogy érezzem ereszt e de abban a pillanatban az a szelep kirobbant abból a palacknak a kupakjából és a szám felső részét megsértette olyan mintha macska karmolás lenne vagy mini mandula műtét, nyelni végül is tudok csak csíp, tudom szerencsétlen vagyok meg hülye, de ezzel lehet valami maradandó károsodás sajnos a kupak nem volt rajta így a szelep fém része volt a lőszer, az a lógó valami megvan nem sérült. Bele azért nem halhatok igaz?2016. aug. 18. 19:51
1/3 anonim válasza:
Szerintem nem lesz bajod, majd meggyógyulsz. Ha nagyon fáj esetleg menj el orvoshoz vagy csak mutasd meg az otthoniaknak.
Azért nevettem rajtad egy jót :D Én még régen a kétliteres plasztikákba engedtem vizet kint a csapnál. Mire elzártam a csapot, addigra színültig lett és csak úgy flegmán letettem a betonra. Koppant egyet és mivel a teteje nem volt még rajta ezért kicsapott egy kicsit, de én ugye felette voltam és épp levegőt vettem... a számon... és telibe letüdőztem azt kis vizet. Azt hittem már sikerül megpusztulnom. A tesóm meg odajött és nevetett rajtam XD Az se volt semmi.
2/3 A kérdező kommentje:
annyira nem fáj pont olyan mint a torok gyulladás teljesen.
2016. aug. 18. 20:20
3/3 A kérdező kommentje:
iszogatom a kamilla teát hátha segít
2016. aug. 18. 20:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!