Amikor infúzióhoz vagy kötve a kórházban, akkor vécére sem tudsz addig kimenni?
Attól függ. Nyilván ha az intenzíven vagy akkor nem tudsz kimenni mert az állapotod nem engedi.
De én hasnyálmirigy gyulladással feküdtem bent, -aminek szerencsére nem lett szövődménye, időben felismerték- én kitudtam menni wc-re. Először mindig kértem hogy addig kössék ki, amikor már gáz volt kéregetni, mert nagyon sokszor kellett kimennem akkor kigurítottam magam mellett. A tesómnak a lábát műtötték , de ő is kiugrált a wc re. Szerencsére csak 2 méterre volt az ágyától, ő nála is addig kikötötték. A mamámnak elört a lába ő mikor az infúziót nem kapta akkor sem nagyon bírt kimenni wc-re. Szóval ez nagyon sok mindentől függ.
Amikor folyik az infúzió akkor megnövekedik a vizelési inger. Mikor 1 infúziót kaptam naponta akkor előtte elmentem wc.-re. Volt egyszer hogy de.10 től délután 5 ig vártam a műtétre és végig be volt kötve az infúzió. Akkor sokszor használtam a kacsát.
Nem ajánlatos mászkálni mert átszúrhatod az eret, egy rossz mozdulat elég ahhoz hogy a szárnyas tű rögzítése meglazuljon és bármerre elmászhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!