Egy ilyen problémával milyen orvoshoz kellene fordulnom?
Figyelt kérdés
A bal fülemmel már évek óta bajok vannak, gyakran bedugul, pláne amikor meg is vagyok fázva, akkor szinte állandóan, de mindig következetesen csak a bal. Valamint az utóbbi hetekben feltűnt hogy mintha nagyon halványan gyengébben is hallanék rá. Azóta alakult ki így, hogy drasztikus fogszabályozáson estem át és azt is észrevettem, hogy az állkapcsom is úgy eltolta a fogszabályozó, hogy (legalábbis én úgy vélem) miatta kisebb lett a bal fülem hallójáratának nyílása. Ha félrehúzom az államat, akkor egyformák lesznek, olyankor kicsit másképp is hallok a ballal.(Gondolom kisebb nyílás más intenzitással engedi át a különböző frekvenciákat?) A konkrét kérdés, hogy ilyesmivel most fül-orr gégészhez, ortopéd orvoshoz vagy megint csak fogtechnikushoz kellene fordulnom?2016. júl. 27. 17:14
1/2 anonim válasza:
Fül-orr-gégészhez, aki megállapítja a konkrét okot és véleményt ír annak, akire ez tartozik (valószínűleg a fogorvosra).
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a választ! Holnap meg is próbálkozom egy helyen.
2016. júl. 27. 21:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!