18 éves vagyok és soha nem voltam még vérvételen, eddig nem volt semmilyen súlyosabb egészségügyi bajom. Biztonság kedvéért elmenjek egy vizsgálatra?
Figyelt kérdés
2016. júl. 27. 01:06
1/5 Duenna válasza:
Ha egészséges vagy, miért kellene vérvételre menned? Senkitől nem vesznek csak úgy vért vizsgálatra, mert valaki azt kéri. Ha úgy érzed, hogy valami bajod van, akkor elmégy a megfelelő orvoshoz, elmondod, mi a problémád, és ő majd megmondja, kell-e vérvizsgálat, vagy sem.
2/5 anonim válasza:
Én már hallottam olyat orvostól, hogy x évente nem árt egy teljes vérkép, kontrollként, hogy "minden rendben van -e".
Ártani nem árthat...
3/5 anonim válasza:
Tőlem nemrég vettek vért "csak úgy" és ismerek olyat aki évente jár, szintén csak úgy.
4/5 anonim válasza:
Szerintem menj el. Évente nem árt egy teljes labor, vizeletvizsgálattal, és tüdőszűrő. Amúgyis, ha mondjuk munkát akarsz vállalni, ez a minimum, ami kell az alkalmasságihoz.
5/5 anonim válasza:
Érdemes. Engem a háziorvosom évente küld, így derült ki a pajzsmirigy alulműködésem, mielőtt még felugrottak volna a kg-ok és a többi kellemetlen tünet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!