Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Beutaló nélkül vérvétel?

Beutaló nélkül vérvétel?

Figyelt kérdés

Elsősorban Salgótarjànban érdekelne,hogy beutaló nélkül hogyan müködik a vérvétel. Vagy csak egyszerűen reggel beadom az iratokat és mondom,hogy fizetősre jöttem?? A majdnem 4 hónapos babàm szeretném elvinni,mert 4 napja magas làza van. A dokink az meg... a szokàsos piros a torka és jön a foga... Akkor a minimum,hogy legalàbb köhögnie kellene,de a làzon kívül semmi.

Nagyon fontos lenne szàmomra,aki ment màr így légyszives írjon!

#egészség #baba #vérvétel #láz #Salgótarjàn #magànút
2016. júl. 26. 21:32
 1/6 anonim válasza:
Kerj a dokitol beutalot
2016. júl. 26. 21:36
 2/6 anonim ***** válasza:
Keress olyan labort, ami magán üzemeltetésű. Pl.: [link]
2016. júl. 26. 21:41
 3/6 A kérdező kommentje:
Az lenne a legegyszerűbb,csak nem szeretném tovàbb halasztani. Sajnos màr így is sokat húztam az időt. Abban reménykedtem,hogy ma màr elmúllik neki :(
2016. júl. 26. 21:47
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi! Még telefonszàm is van. Holnap hívom.
2016. júl. 26. 21:49
 5/6 A kérdező kommentje:
Azon az oldalon csak víz mintàról írnak sajna...
2016. júl. 26. 22:04
 6/6 anonim ***** válasza:

Kell beutaló hogy mit nézzenek. Anélkül nem tudják megcsinálni. Mert alapból a beutaló alapján veszik le különböző színű csövekbe hogy mi hova megy.

Magában te mondod meg hogy mit kérsz konkrétan kell hogy pl MCHC stb, ahhoz tudnod kell mit kérj. Ami így nem egyszerű...

2016. júl. 27. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!