Evi1199422 kérdése:
Valaki el tud latni jo tanacsokkal? Kerem!
Figyelt kérdés
Segitseg kellene egy jo tanacs! Nagyon ketsegbe vagyok esve volt egy abortuszom 4 hete es mivel baratommal a munkaja miatt ritkan talalkozunk felelotlenul lefekudtunk egymassal nem tervezve azt. -. ujra nem vedekeztunk de azt mondja nagyon vigyazott es kiszallt mikor kellett. Tudom nagy hiba volt es nagyon banom az volt az eso az abortusz utan es azzal az utolso is egy nagy darabig. Tehat azota kikeszultem csak kattog az agyam hogy fenn al a veszelye annak hogy ujra talan megeshettem bar tunetek nincsenek . Gondoltam ra vegyek e tesztet de igazabol felek meg attol is hogy milyen eredmenyt mutathat, . De viszont mar attol is hogy becsavarodok.2016. júl. 26. 12:42
1/6 anonim válasza:
Felesleges tesztelned... valszeg nem vagy terhes.. még nem volt idjej regenerálódni a szervezetednek.. Nem mnodták,ohgy 6 hétoig ne legyetek együtt? Max egy jó kis fertőzést szedtél össze.... no para irány a DOKI
2/6 A kérdező kommentje:
koszonom szepen a valaszodat !!!!!!!es megmondom oszinten megnyugtattal picit ! remelem igazad van meg egyszer koszi!!
2016. júl. 26. 14:02
3/6 A kérdező kommentje:
az a baj hogy utana olvastam itt neten.. hogy konnyen teherbe lehet esni akar 2 hettel utana is :( es azert felek annyira..
2016. júl. 26. 14:24
4/6 anonim válasza:
Miért nem szedsz fogamzásgátlót? Akkor nem lenne ez.
5/6 anonim válasza:
miért nem használ a barátod kotont. te is, most voltál abortuszon emiatt, és nem igényled, hogy gumit húzzon? furcsa ember vagy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!