Munkahelyi üzemorvos adhat szakorvosi vizsgálatra beutalót?
Laktóz-érzékenységre gyanakszom, viszont a háziorvosomhoz nincs időm elmenni a beosztásom miatt.
A munkahelyi orvosomhoz ha bemegyek, ő adhat ilyen beutalót?
Ételallergia vizsgálatra nem adnak beutalót. Azt neked kell kezdeményezni, maszek alapon. Még a legolcsóbb a laktózallergia vizsgálat, mert csak egy 5000.- ftos vérvételből áll, és e-mailban megküldik az eredményt. Ha megállapítják az intolarenciát, mehetsz vele a háziorvoshoz, és innentől kezdve újra TB s lesz a kezelés.
Ezt azért így csinálják, mert van vagy 200 ételallergia vizsgálat, és az árak is 5000-200000 ig terjednek. Ezt semmilyen tb nem bírná, hogy a beteg kívánságára, izlésére bízzák...Ilyen vizsgálati helyek a legtöbb megyeszékhelyen találhatók. Én a Kom-Esztergom megyeit tudom, mert ott jártam. Szóval friss értesüléseket írtam... De azért kérdezz rá akármelyik orvosodra. Nagyon rossz a laktóz intolerancia, és minél előbb lépsz az ügyben, annál jobban tudod majd kezelni. Nagyon rossz tünetei vannak. Te miből gondolod, hogy nálad ez áll fenn?
Tejfogyasztás után 1 órán belül megy a hasam...
Egyébként vettem laktózmentes tejet, de azt követően is részben fenn áll ez a dolog, szóval lehet, hogy nem laktózérzékenység, hanem valami más, ami a tejben van. Ennek szeretnék a végére járni, hogy mi az...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!