Aki már volt gyomortükrözésen, elmondaná nekem, hogy mi a folyamata, fáj e vagy kellemetlen?
Figyelt kérdés
pár hete nagyon elkezdtem savasodni, és marni a nyelőcsövem. ma elmentem dokihoz és beutalt reflux gyanúval gyomortükrözésre, de nagyon félek, nem merek elmenni:( nagyon borzasztó ez a vizsgálat????
21 éves lány
2010. ápr. 16. 21:34
1/7 anonim válasza:
Nekem már nagyon régen csináltak.Nem kellemes,de nem fáj.Menj el nyugodtan.
2/7 anonim válasza:
Engem már 5 éve, 14 éves korom óta rendszeresen tükröznek egy betegség miatt. Befújják lidokainnal a torkod, felfekszel egy asztalra majd le kell nyelned egy csövet. 6-8 percig tart az egész, egyáltalán nem kellemes. Ha levegőt fújnak be, akkor az feszít.
Remélem tudtam segíteni
3/7 anonim válasza:
Behívnak. A doki leültet, és belefuj a szádba egy kis lidokaint. Közben elmondja, hogy vedd ki a protkódat, ha van, és viselkedj nyugodtan. Felfekszel egy asztalra, és ledugják a szondát. Szép lassan halad lefelé, hogy a doki rendesen körülnézhessen, hogy nézel ki belülről Amikor leér, levegőt fujnak be, hogy a gyomorredők is láthatók legyenek. Ennyi. A lényeg, hogy nyugodtan, az orrodon keresztül lélegezzél. Én egy fosós lénynak odakint azt mondtam, mérje, hogy meddig leszek bennt? ( mert meg akart lógni) 2 perc 10 sec volt, pedig növendék orvosoknak bemutatót tartottak rajtam, ill. a vizsgálaton, és végig magyarázott a doki.
4/7 A kérdező kommentje:
és amikor ledugják azt a valamit az milyen érzés? fáj???
2010. ápr. 26. 15:28
5/7 anonim válasza:
Engem is érdekelne ,lehet ,hogy ide küldenek engem is ... Bocsi
6/7 anonim válasza:
Nem fáj, kellemetlen, mert szeretnéd, ha a cucc kimászna a torkodból, és még lazítanod is kell közben. Időnként röfögő hang törhet ki a a torkodon, tehát ha tetszik a doki, inkább mást találj ki:-).
7/7 A kérdező kommentje:
kösziii:DDD kicsit megnyugodtam:)
máj 18 án megyek!
2010. ápr. 27. 15:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!