Jó bőrgyógyász Budapesten?
Dr Vass Ilona, őt nagyon ajánlom, sokszor szerepel a tv-ben is, ettől függetlenül nagyon szerény, kedves és legfőképpen nagyon profi! Magánrendelései is vannak több helyen. Nézz körül a mellékelt oldalakon, ott megtalálod az elérhetőségeit is.
Meg is vannak a rendelései:
Valahol emlékszem mobilra is, talán meg is van itthon. Ha megtalálom, beírom azt is.
Na, én sem leszek már hülyébb, ott volt a mobil az előbbi link alján is :=). Azért itt van róla még valami:
6 éve járunk hozzá a gyerekkel is, az én problémáim miatt is és nagyon elégedettek vagyunk.
Jobb, ha megkérdezed telefonon, nem akarlak félrevezetni, tavaly kora nyáron voltunk nála utoljára egy receptért, akkor semmit sem kért, előtte hónapokkal anyajegy ellenőrzésre kb. (már nem vagyok biztos benne) 4ezret fizettünk, de a sógornőm pl. az Üllői úti rendelőjében valamilyen extra kezelésre majd' 20ezret fizetett.
Szerintem hívd fel, kérdezd meg, ha elfogadhatónak tartod, kérhetsz rögtön időpontot, ha nem, megköszönöd és mást keresel :=). Jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!