Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Jó bőrgyógyász Budapesten?

Jó bőrgyógyász Budapesten?

Figyelt kérdés
Tudnátok ajánlani? Ha tudtok, és esetleg van tapasztalatotok vele kapcsolatban, azt is írjátok le.
2010. ápr. 16. 17:53
 1/7 anonim ***** válasza:

Dr Vass Ilona, őt nagyon ajánlom, sokszor szerepel a tv-ben is, ettől függetlenül nagyon szerény, kedves és legfőképpen nagyon profi! Magánrendelései is vannak több helyen. Nézz körül a mellékelt oldalakon, ott megtalálod az elérhetőségeit is.

[link]

2010. ápr. 16. 19:16
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, úgy látom csepeli orvos, ez pont jó ugyanis én is csepeli vagyok:) Nézegettem oldalakat, de semmilyen bővebb információt nem találok, esetleg valami elérhetőséget(telefon számot, címet) tudnál mondani?
2010. ápr. 16. 19:38
 3/7 anonim ***** válasza:

Meg is vannak a rendelései:

[link]

Valahol emlékszem mobilra is, talán meg is van itthon. Ha megtalálom, beírom azt is.

2010. ápr. 16. 20:11
 4/7 anonim ***** válasza:

Na, én sem leszek már hülyébb, ott volt a mobil az előbbi link alján is :=). Azért itt van róla még valami:

[link]

6 éve járunk hozzá a gyerekkel is, az én problémáim miatt is és nagyon elégedettek vagyunk.

2010. ápr. 16. 20:16
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a választ!:) Esetleg azt még megtudnád mondani, hogy milyen árai vannak?
2010. ápr. 16. 23:23
 6/7 anonim ***** válasza:

Jobb, ha megkérdezed telefonon, nem akarlak félrevezetni, tavaly kora nyáron voltunk nála utoljára egy receptért, akkor semmit sem kért, előtte hónapokkal anyajegy ellenőrzésre kb. (már nem vagyok biztos benne) 4ezret fizettünk, de a sógornőm pl. az Üllői úti rendelőjében valamilyen extra kezelésre majd' 20ezret fizetett.

Szerintem hívd fel, kérdezd meg, ha elfogadhatónak tartod, kérhetsz rögtön időpontot, ha nem, megköszönöd és mást keresel :=). Jobbulást!

2010. ápr. 17. 07:38
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! Megfogom kérdezni:)
2010. ápr. 17. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!