Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Lehetséges olyan hogy magánvér...

Lehetséges olyan hogy magánvérvételen összekeverik a mintákat?

Figyelt kérdés

Nem TB-s helyen, hanem ahol fizetek érte...

A gondom az, hogy évek óta pajzsmirigy alulmüködésem van, még Decemberben is az volt. Most viszont éppen hogy nem müködik túl, amit azért kicsit nem hiszek el így, vagy legalábbis kételkedek abban hogy ez az én mintán és ez került be az én nevem mellé.

2016. jún. 22. 20:25
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ha eddig jódozatlan sót használtál, most pedig jódozottat, vagy elkezdtél valamilyen vitamint, étrendkiegészítőt szedni, ami jódot tartalmaz, az is bezavarhat.
2016. jún. 23. 21:22
 12/12 A kérdező kommentje:

évekig szedtem jódot, szelént, vitamint, tirozint mert hogy ezek jók és vény nélkül kapható dolgok. De már több mint fél éve abbahagytam őket, és a pajzsmirigy alulmüködésemen sem látszott, hogy szedem ezeket a dolgokat.

továbbá nem szedek fogamzásgátlót, mivel férfi vagyok.

Mint írtam 3 hónaponta vesznek vért, szóval látom ha valami változik, de eddig semmi sem változott, semmilyen életmódváltással sem.

2016. jún. 23. 22:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!