Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Mellműtét késöbbi finanszírozása?

Mellműtét késöbbi finanszírozása?

Figyelt kérdés

Lehet hogy a kategória választás nem jó, de nem igazán tudom ez hová illene.

Szóval, a nővérem úgy döntött, hogy megcsináltatja a melleit, mert most épp van rá pénze. De az implantátumokat szokás azért kb. 15 évente cseréltetni amennyire én tudom. Kérdés, mi van akkor, ha az illetőnek már bent van az implantátum, de az idő elteltével nincs pénze cseréltetni? Szerintem egy kicsit felelőtlenség, de végülis 15 év alatt annyi minden történik hogy senki sem tudhatja milyen helyzetben lesz akkor.

2016. jún. 15. 10:25
 1/1 anonim ***** válasza:

Semmi. Úgy járt. Ha problémát okoz, majd valami ügyes kezű szőrös bunkó kivágja belőle, aztán összevarja a cickóit, mint a töltötthúst.

Kis butus a nővéred, hogy mű cuccot csináltatott. Az igazi cicinél szebb jobb nincs, akkor se ha kicsi.

Képet mutatsz?

2016. jún. 15. 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!