Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Ha fizetem magamután a biztosí...

Ha fizetem magamután a biztosítást, a körzeti fogorvosom ingyen ellát ha panaszom van?!

Figyelt kérdés
Havonta fizetem magam után a 7050 forintot , és nem vagyok tisztában ,hogy ez mit fedez... ha én nekem a fogam lyukas és a körzetis dokimhoz megyek fizetnem kell érte , hogy rendbe tegye , mint ahogyan eddig minden alkalommal vagy ez fedezi a költségeket?
2016. jún. 9. 11:38
 1/4 anonim ***** válasza:
Az OEP honlapján megtalálod, milyen fogászati kezeléseket finanszíroznak a tb-ből, azokra jogosult vagy ingyenesen. Elvileg a körzeti fogorvosnál is ki van függesztve, vagy a rendelő honlapján tüntetik fel, a körzetbeosztással együtt.
2016. jún. 9. 11:43
 2/4 anonim ***** válasza:

[link] fog%C3%A1szati ell%C3%A1t%C3%A1st vehetek ig%C3%A9nybe t%C3%A9r%C3%ADt%C3%A9smentesen?

Itt a link. Fogmegtartó kezelések OEP-finanszírozottak.

2016. jún. 9. 11:45
 3/4 anonim ***** válasza:
Mivel fizeted a havi járulékot, így ugyanúgy biztosított vagy, mint aki után a munkahelye fizeti, tehát minden fogmegtartó kezelés, foghúzás neked is ingyenes.
2016. jún. 9. 14:39
 4/4 anonim ***** válasza:
Jogosult vagy rá annál a dokinál akihez utca szerint tartozol, van ahol a fehér esztétikus tömésért fizetni kell, mert a támogatás ezt már nem fedezi, de olcsó szokott lenni, de ezt előre kérdezd meg. Viszont a fogmegtartó kezelések (fogkőleszedés, gyökérkezelés, tömés - legalábbis a sima "cement" biztosan ) és a húzás is ingyenes. Nálunk még az esztétikus fehér is ingyenes mert annyira nem járnak az emberek hogy kifutja a támogatásból.
2016. jún. 10. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!