Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Nektek volt megalázó vagy...

Nektek volt megalázó vagy dühítő helyzetetek az egészségügyben és ha igen, mi volt az?

Figyelt kérdés
2016. jún. 8. 21:19
 1/6 anonim ***** válasza:
Megalazo nem olyan surun, pl haziorvosnal bejott vki szo nelkul, mikor en felmeztelen voltam. Idegesito rengeteg, pl az idopontokra valo sok honapos varakozasi ido... Bar ez is inkabb elszomorito.
2016. jún. 8. 21:23
 2/6 anonim ***** válasza:
Megalázó? Nőgyógyász 16 éves koromban "lyukacska" "puncika" szavakkal illetett..
2016. jún. 8. 21:30
 3/6 anonim ***** válasza:
46%

Inkább konfliktus. Minden egyes alkalommal. Az orvosok valamiért azt hiszik, hogy ők dönthetnek arról, hogy mi történjen velem, s kicsit régimódi nézeteket vallanak. Mindig meglepődnek, amikor a kinyilatkoztatásukra, ami indokolatlan szenvedéseket róna rám, nemet mondok. Nem sűrűn történhet velük, úgy látszik.

Kizárólag törésgyanúval megyek orvoshoz (kivéve a fogorvost, ott is voltak dolgok néha, pedig magánorvoshoz járok), s valamiért mindig gipszelni akarnak, amire én csak akkor lennék hajlandó, ha az mindenképpen indokolt. Egy csuklótörésnél pont felesleges, hevederrel sokkal jobb. Na ilyenkor kölcsönösen rossz véleménnyel vagyunk egymásról, egy ponton gipszelni akarnak, én pedig elfutok.

Legutóbb volt egy mediátor egy rokon személyében, így kiírták nekem a hevedert a műtét után.

Örülök, hogy sosem vagyok beteg. Hallottam már sztorikat. A családom sem beteg fajta, de az élet végén néha nem azonnali a halál, hanem van egy rövid leépülés nálunk is. Lehet, hogy egy kórházban alap, de nekem igenis durva, ha a kemény életét végigdolgozó, büszke nőnek öregkorában semmibe veszik a méltóságát. Lehet, hogy nincs elég ember, arra se, aki egy ottani belgyógyász édesanyja, végülis ez mit se számít, csak mondom, de a wc-re kikísérés helyett közölni, hogy pisiljen be nyugodtan, majd tisztába teszik, ez nem minden embernek oké.

De van egy régebbi eset is, a születésem, de nem tudom, mi valódi s mi nem, egészen pici inkonzisztencia van benne. De ez úgyis rég volt.

Hallani hallottam már cifrábbakról is.

2016. jún. 8. 21:38
 4/6 A kérdező kommentje:
Pl. a Péterfyben az idős beteget nem fürdették meg, nem borotválták meg, nem adtak rá tiszta ruhát, illetve felfekvései lettek, mert nem forgatták és mikor szóvá teszik, még a nővér van felháborodva.
2016. jún. 9. 04:22
 5/6 anonim ***** válasza:
89%

Igen, amikor mentem sürgősségi fogamzásgátlót feliratni... Mindig védekezünk gumival, mert rettegek a terhességtől, tablettát meg nem szedhetek, és akkor kiszakadt.

A portán elkezdtek röhögni, meg egy pasi cukkolni hogy teherbe estél?

A nőgyógyásznál meg nyitva volt az ajtó, senki nem volt ott, megálltam, kiszólt mit akarok. Mondtam neki hogy 72 órás tablettát szeretnék feliratni. Erre rávágta, hogy várjak van fontosabb dolog is. Nagyon flegmák voltak velem... Pedig tényleg nem felelőtlenség miatt mentünk. Nagyon sokként ért, mint a gumi szakadása, pedig az se volt semmi... Jól esett volna pár kedves szó, de ezek, akik elvileg az emberek gyógyítására esküdtek fel, egy bogárhoz kedvesebben szólnak... Undorító!

2016. jún. 9. 10:03
 6/6 anonim ***** válasza:
siralmas ahogy a korházban egyes növérek a betegekkel bánnak(saját tapasztalat). és még ök akarnak több fizetést
2016. jún. 25. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!