Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Bromocriptintől rosszullét?

Bromocriptintől rosszullét?

Figyelt kérdés
Tegnap vettem be az első szemet, egészet, úgy írta fel az orvos. Magas prolaktinszint miatt, babát most még nem szeretnék. Hajnalban felkeltem és nem is azonnal, de rosszul lettem, hányingerem volt és elájultam. Azóta nem mertem bevenni, a háziorvos azt mondta nem a gyógyszertől volt, de most olvasgattam a neten, hogy bizony ilyen és egyéb hasonlóan kellemetlen mellékhatásai vannak. Vizsga időszakban való szedésről esetleg van valakinek tapasztalata?

2016. máj. 31. 12:28
 1/6 anonim válasza:
Szia. Sajnos a bromotol van a rosszulét! Nekem is sok mindenki màsnàl is igy van. Nekem 5 napig negyed szemet kellett ennem, aztàn 5 napig fél, és utàna egész. Nekem a doki mondta hogy igy egyem, mert âjulàst,hànyàst, okoz!! Este veszem be és reggel még a negyed szemtől is ugy keltem, hogy mindjàrt hànyok! Mostmàr 1 honapja eszem és megszoktam!! Mennyi a prolaktinod?
2016. jún. 1. 12:04
 2/6 A kérdező kommentje:
878 a prolaktinom. Már minden volt amit a gyakori mellékhatásoknál van felsorolva. Ráadásul szerintem soha életemben nem volt ilyen alacsony a vérnyomásom.
2016. jún. 1. 16:50
 3/6 anonim válasza:
Az gond, hogy azonnal egy egész szemmel kezdted! Vedd le az adagot, csinàld ugy ahogy én. Szerintem. Ha 1-2 hét mulva is rosszul vagy tölle, lehet kérni màs bogyot! Nekem 1200 volt a prolaktinom! Egy szemet eszem rà!
2016. jún. 1. 20:33
 4/6 anonim ***** válasza:
Én is rosszul voltam az elején, nekem is lement a vérnyomásom, de pár nap és megszokod. Kicsivel kezdj és emeld fel, én már reggel éhgyomorra felet veszek be és semmi bajom.
2016. jún. 2. 09:23
 5/6 anonim ***** válasza:
Ugyan már régi a kérdés, de azért leírom, hogy 4 lombikon vagyunk túl, és most van az ötödik. Mindegyiknél kellett szednem a Bromót. Én csak úgy hívom, mumus gyógszer... Felet kell nekem szedni. Tegnap este vettem be az elsőt, ma reggel iszonyú alacsony vérnyomás (69/29...), rosszullét, majd ájulás, aztán hányás. Ez eddig mindig így volt, úgyhogy már fel voltam rá készülve. Első nap borzalmas, aztán következő nap már jobb, de még mindig rossz, harmadik napra nálam teljesen elmúlik mindig. Hozzá kell szokni sajnos. Nekem alapból nagyon alacsony a vérnyomásom, ha már 100, akkor már magas, és ez a gyógyszer vérnyomásesét okoz, szóval én úgy gondolom, hogy akinek alacsony a vérnyomása, az rosszul lesz tőle.
2018. ápr. 13. 09:39
 6/6 A kérdező kommentje:

Végül szednem kellett miután probáltam másik gyógyszert is, de attól meg hánytam egész nap.

Én úgy kezdtem, hogy először csak nyolcadot szedtem pár napig, aztán negyedet végül felet. Így nem volt semmi bajom.

2018. ápr. 15. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!