Bántom magam, kihez fordulhatnék, aki komolyan vesz?
22 éves lány vagyok, évek óta van ez a problémám, de segítséget nem kaptam. Pár éve voltam egy bentfekvős pszichiátrián két hétig, de azon kívül, hogy megállapították, hogy nagy valószínűséggel Asperger-szindrómás vagyok, nem javasoltak semmit, hogyan tovább, pedig a két hetes megfigyelés alatt is volt, mikor az orvos előtt kezdtem el verni magam, de erre csak annyit mondott, hogy azért csinálom, hogy elérjek vele valamit. Elmentem a helyi pszichiátriára, de ott is csak felírtak napi egy 0,5-ös Rivotrilt, és annyi. Mert hogy ez majd megnyugtat, és akkor nem jön ez elő. De gyakran még evészavarom is van, amikor hónapokig képtelen vagyok enni és nem is akarok. De most nem is ez a lényeg. Tegnap este is addig ütöttem, kapartam a karomat, míg tele lett véraláfutással és a felső hámréteg is sok helyen foltokban lejött. Most a fél karom ilyen: [link]
De iszonyúan fáj, főleg a csontjaim, talán zúzódásom is van, és pár nap múlva már kék-zöld foltok is lesznek.
Nem azért csinálom, mert jó érzés, abszolút nem az, de ha valami felidegel, azonnal elkezdtem teljes erőből ütni magam, valamikor a fejem verem a szekrénybe. De itt a kórházban nem vesznek komolyan, múltkor is csak azt mondták, hogy hisztizek, azért csinálom.
Nem akarok ilyen lenni, de senki sem segít, nem veszik komolyan, hogy nálam ez nem normális, hogy ha ideges leszek, rögtön saját magamat kezdtem el bántani.
Nem vagyok normális, tudom, de hova, kihez fordulhatnék, aki segíthet? Mert nálam ez nem kis hisztizés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!