Ceglédi sztkban ez hogy működik?
Figyelt kérdés
Nagyon felfáztam és szeretnék elmenni nőgyógyászhoz, de a dokim nem tud időpontot adni hogy működik ilyenkor ha kérek házi dokitól beutalót akkor megvizsgálnak?2016. máj. 20. 22:33
1/1 anonim válasza:
Nem, nőgyógyászatra nem kell beutaló, oda időpont kell mindig.
De ez nem nőgyógyászati dolog hanem urológiai. áziorvoshoz menj és ő ad beutalót az urológiára. Hamar megvan és nem kell egy plusz kört menned.
Nőgyógyászaton itt nem szeretik az időpont nélküli soron kívüli eseteket amúgy se, lekezelőek sajnos, az időpontosok után hívnak be (2-3óra várakozás, ha a doki még ott lesz és nem megy el szülést levezetni, ültem ott 3 órát ilyen miatt időponttal!). Már pedig itt 3-4hét egy időpont, én gyógyszert akartam váltani mert borzasztóan voltam tőle és akkor is 3 hét volt, nem is érdekelte hogy akkor lesz vérzésem és nem tud megvizsgálni a doki... Újabb kör volt így...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!