Bp. -en tüdőkivizsgálás, kontroll?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Tavaly nyáron műtöttek PTX-el, mostanság elég határozottan fájt a műtött oldalam. Időváltozásra is érzékeny, de már kitapasztaltam, ez más volt, de nem is kiújult PTX szerintem. Mióta műtöttek havonta 1-2x véletlenszerűen belázasodom, és fáj a fejem. Semmi egyéb tünet, 1-2 nap alatt nyoma sincs, de akkor ágyba kényszerülök... Megfázásra gyanakodtam, de nincs orrfolyás, tüsszögés, stb. Na meg felvagyok öltözve rendesen... nem tudom mi lehet.
Az igazi kérdésem az lenne, hogy hol kellene kivizsgáltatnom magam, Bp.-en? Sajnos a házidokim 165km-re van tőlem. A Korányira gondoltam. Szerintetek?
Köszönöm!
24/F
2016. máj. 16. 21:03
1/1 anonim válasza:
Nem tudom aktuális e még a kérdés de a Semmelweis egyetem pulmonológiai osztályán gondozzák a tüdőtranszplantáltakat. Ebből kiindulva talán ott lehetnek a legjobb orvosok. Van aki az onkológiai klinikát dícséri a kékgolyó utcában. Na igen a Korányi....nekem nagyon rossz véleményem van ról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!