Jogosult vagyok az egészségügyi ellátásra ha esti tagozaton tanulok gimnáziumba, és mellette alkalmi munkát végzek?
Figyelt kérdés
2016. máj. 4. 19:55
2/4 anonim válasza:
Ellátásra mindig jogosult vagy. Azt hiszem az esti tagozatosok még be vannak jelentve.
Aki levelezős, az tuti nem ezt biztosra tudom.
Ha bizonytalan vagy akkor első körben menj a háziorvoshoz, hogy van-e jogviszonyod.
3/4 A kérdező kommentje:
1. Nem fekete munka, 2. Köszi utána nézek.
2016. máj. 4. 20:22
4/4 anonim válasza:
2010-11-ben én is estire jártam és volt TB-m, nem volt belőle gond, most nem tudom hogy van, de amikor hirdetik a sulit nappalit és estit egyaránt, a nappalihoz fel van sorolva a TB, míg az estihez nincs, csak a diákigazolvány, tehát lehet azóta már változott.
Alkalmi munka során nincs TB-d, akkor sem ha bejelentett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!