Bocsássatok meg, de nem tudom, hol lenne jó ez a kérdés. Légy a kávéba?
Figyelt kérdés
Szóval ma hogy hazajöttem suliból kávét akartam inni amit reggel főzött le anyum. De láttam, hogy benne van egy légy..kiszedtem, de nem tudom mióta lehetett benne. Iható?Vagy sok a baktérium? Tudok főzni másikat persze, de alig hiányzott, csak egy csészényi belőle és sajnálnám kiönteni.#baktérium #Légy. Kávé
2016. ápr. 29. 13:24
1/6 anonim válasza:
Lehet benne, persze. Kiöntöd, főzöl újat. Nyilván meg is ihatod, de sohasem tudni honnan/miről jött a légy (kaka, dög stb) az új kv a biztos.
2/6 anonim válasza:
Legyeken elég sok baktérium lehet, minden sz...ba belemennek, remélem kiöntötted a kávét.
3/6 anonim válasza:
gondolkodás nélkül kiönteném, nem érdemes kockáztatni. Nem olyan nagy dolog egy kávé
4/6 anonim válasza:
Kiönteném. A légynek semmi helye a kávéban, ételben..
Ha benne uszkált pláne.. Lehet bele is petézett. Nem mondom de talán kikelhet a gyomrodban. Na jó azért nem.
5/6 anonim válasza:
Szerintem, kezdd el írni a végrendeleted! ..komolyra fordítva, ugye csak viccelsz? Azok akik valóságshowban önként megeszik a rovarokat plusz pontért, vajon azok meg se élik a show végét? Ne már!! Az emberi szervezet az évmilliók során igencsak alkalmazkodott efféle semmiségekhez mint egy légy akár annak lenyelése se lenne gond. Ugyanmár!
6/6 anonim válasza:
de nyilván nem érdemes kockáztatni. Meghalni biztos nem fog, de összeszedhet betegségeket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!