Tüdőszűrésre kell időpont?
Figyelt kérdés
Holnap el szeretnék menni Székesfehérváron (ez nem tudom, hogy fontos e) tüdőszűrésre. Ha simán odamegyek akkor tudnak fogadni vagy kell időpont? sürgős lenne! És lehetőleg délelőtt. köszönöm mindenkinek :)2010. ápr. 7. 18:48
1/6 anonim válasza:
Én Debrecenről tudok nyilatkozni, és itt nem kell, ezért gondolom, hogy máshol sem.
De fizetős, amikor én voltam nyáron, akkor 800 valamennyi volt...
2/6 A kérdező kommentje:
jah azt tudom h 40éves kor alatt 840Ft :) köszönöm a választ! :)
2010. ápr. 7. 19:33
3/6 A kérdező kommentje:
egyébként igazolást adnak ha hiányzom az első 2 órámról? (mert még középiskolás vagyok)
2010. ápr. 7. 19:39
4/6 anonim válasza:
A mi körzetünkben nem kell időpontot kérni, de minden nap más időpontban van tüdőszűrés, de ezt előre meg lehet kérdezni telefonon.
Egyébként 30 év alatt fizetős a tüdőszűrés, afölött már nem kell fizetni.
Ha kérsz, akkor biztosan kapsz igazolást is!
5/6 anonim válasza:
nálunk 6000ft 40 éves kor alatt...röhej a magyareü....még h megelőzés,menj mindenfajta szűrésrre,csak bírjad anyagilag...
6/6 A kérdező kommentje:
voltam, 840ft volt, de nem adtak igazolást :S csak számlát...azt meg ki tudja suliba elfogadják e. Majd kiderül, legfeljebb majd anyu igazol. De tényleg röhej..
2010. ápr. 8. 15:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!