Mi van ha nem ahhoz a fogorvoshoz megyek akihez tartozok?
Figyelt kérdés
Igazából még soha nem voltam felnőtt fogászaton, tehát nincs orvosom viszont most annyira fáj a fogam hogy holnap reggel aki rendel ahhoz bemegyek. El fog látni vagy mindenképp a körzetihez menjek?2016. ápr. 12. 21:49
1/7 anonim válasza:
A körzeti tutira ellát tb-re. A másik csak akkor ha nem zavarja az ő rendelését, akkor ellát, de van hogy nem, (elküldhet, láttam már ilyet, pedig az én dokim egy nagyon kedves, de ő az időre nagyon figyel, ha nincs kapacitás, nem mostani a gond "jöttél volna előbb" pl hatalmas lyuknál)ez a doki jószívűségén is múlik, valamint azon hogy hányan vannak, időpontos-e a doki rendelése,olyankor a végére teszek be. A saját körzet mindig előnyt élvez.
Összeveszni nem érdemes, főleg ha utána ő fog benyúlni a szádba... Valamint kérhet érte pénzt is, mert van akinek van magánpraxisa, ad számlát róla neked.
2/7 A kérdező kommentje:
Értem. Akkor inkább kivárom a délutánt. Jártam már úgy hogy a halálomon voltam, minden bajom volt és amikor elmentem a Szent Imre kórház sürgősségi ügyeletére ott azt a választ kaptam hogy mivel nem oda tartozok várjak pár órát amíg ki megy pár címre utána ESETLEG megvizsgál. Köszi a választ.
2016. ápr. 12. 22:04
3/7 anonim válasza:
A körzeti nálunk ingyenes, kivéve a húzás. Mondjuk ez változó, de ezért jó. Szerintem sem kötelesek ellátni ha nem oda tartozol és nem vagy bejelentve, de amúgy passz. Ami tuti, hogy így fizetni kell. Én személy szerint meguntam, hogy eléggé töketlen volt a körzetink, így visszatértem a magánra - inkább fizetek, de legyen minőségi munka.
4/7 anonim válasza:
Igen, sajnos ez tényleg előfordul, mert előnyt élveznek mások.
Szerintem annyit már megéri várni, hogy tutira ellássanak és ne legyen gond. :)
5/7 anonim válasza:
Ja igen, és ha már úgyis fizetned kell, akkor inkább kérj időpontot magánrendelésre. :)
6/7 A kérdező kommentje:
Igazából 15. kerületbe vagyok bejelentve és oda is megyek fogászatra csak ugye kisebb körzetekre van felosztva és akihez a mi utcánk tartozik az délután rendel.
2016. ápr. 12. 22:06
7/7 anonim válasza:
Próbáld meg, orvosfüggő. Lehet hogy szerencséd lesz. Csak számolj azzal, hogy esetleg fizetned kell így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!