Ha a sparba megyek dolgozni akkor az üzemin miylen vizsgálatokra számithatok?
Figyelt kérdés
Ugye füll meg látás nemlesz?az a halálom2016. ápr. 9. 20:49
1/8 anonim 

válasza:

Mivel élelmiszerekkel foglalkoztatás,még emberekkel,nem tudom milyen munkakörről van szó tüdőszürőre elküldhetek,esetleg vérvételre.Felső tested meghallgatják,esetleg a szemed megnézik,olvashatnak.
2/8 A kérdező kommentje:
Igen tüdőszürésen már túl vagyok
2016. ápr. 9. 21:17
3/8 A kérdező kommentje:
Szem vizsgálat ne legyen
2016. ápr. 9. 21:56
4/8 anonim 

válasza:

Az egy alap dolog.Minden üzemorvosi vizsgálaton van.Sőt évente kell menni,és akkor is mindig olvastatnak,ha tetszik,ha nem
5/8 A kérdező kommentje:
Mért lenne?apámnak ae volt pedig ő üzletvezető
2016. ápr. 10. 13:23
6/8 anonim 

válasza:

Nem minden munkahelyen van évente vizsgálat,meg szem vizsgálat van ahol nincs is.Most volt munkavédelmi előadásunk és munkahely függő hogy hány évente és milyen vizsgálat van,van ahol 2-3 évente van csak orvosi vizsgálat.
7/8 anonim 

válasza:

A sparba tuti évente van,mivel élelmiszerekkel dolgoznak.Így évente végig kell járni.
8/8 anonim 

válasza:

Hát igen ahol élelmiszerrel foglalkoznak ott évenkénti vizsgálat van,de pont ezért írtam nem mindegy milyen munkahelyről van szó,mert van ahol csak 2-3 évente van vizsgálat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!